INGEZONDEN – As’salaam Alaykom. Enkele jaren geleden leed ik aan chronische hoofdpijn en een gebrek aan focus
(hersenmist) en traagheid. Constant moe? Dat was ik natuurlijk ook en dan heb ik mezelf niet eens altijd ingespannen. Ik kwam aan…

Het hoort bij het ouder worden?

Velen denken dat dit symptomen zijn van het ouder worden. Niets is minder waar. Deze symptomen zorgden ervoor dat het minder goed ging met mijn gezondheid en bedrijf.

Elke nieuwe zakelijke tactiek of strategie die ik aangreep om mijn bedrijf te doen groeien faalde, omdat ik me niet besefte dat mijn productiviteit ver ondermaats was.

Het verschil tussen slagen en falen

Het verschil tussen slagen en falen en focus en intelligentie.

Als je jezelf vanwege je gezondheid niet kunt focussen en je intelligentie niet goed gebruikt, zul je falen. Het is menselijk om niet altijd bij te les te zijn. Dit moest veranderen. Mensen die slimmer te werk gaan presteren veel beter.

Dit moest anders!

Het eerste waarmee ik begon was mijn dieet veranderen. Ik ben iedere dag gaan vasten.

Het aantal koolhydraten wat ik dagelijks innam lag onder de 50 gram. Het resultaat was duidelijk te zien. Ik ben 40 kilo afgevallen (19 kilo).

Minder zichtbaar aan de buitenkant was de laserfocus en de hoeveelheid energie die ik ervoor heb teruggekregen!

Natuurlijk moe voelen

Ik voel me nu alleen moe wanneer het tijd is om te slapen. Zakelijk gezien zag ik, door mijn persoonlijke vooruitgang, dat ik grote stappen maakte. Het aantal volgers op social media steeg met tienduizenden tegelijkertijd.

Automatiseren

Door mijn processen te automatiseren (ik werk in de zakelijke IT dienstverlening) werk ik veel minder dan voorheen.

Hoofdpijn? Komt niet vaak meer voor. Net als een te hoge bloeddruk.

Supplementen

Een van de supplementen die ik inneem heet Astaxanthine – ik had nooit gedacht dat ik het zou innemen. Astaxanthine behoort tot de krachtigste en veelzijdigste antioxidanten die de natuur te bieden heeft. Astaxanthine is een veel krachtiger antioxidant dan vitamine E en verschillende andere carotenoïden (bètacaroteen, luteïne, lycopeen) en neutraliseert vrije radicalen.

Wacht niet langer

Merk je dat je lichaam niet meewerkt? Doe er dan vandaag iets aan. Verhoog onmiddellijk uw focus en intelligentie.

Pin It on Pinterest