Helpcentrum

IslamCursus.eu Academie

Salamualeykum. Heb je een vraag over ons platform of kom je ergens niet uit? Dan zul je in ons Helpcentrum een oplossing vinden. Voer een zoekterm in in de zoekbalk of kijk bij een van de andere mogelijkheden om een oplossing te vinden.

Vraag & Antwoord sectie

Verder op deze pagina hebben wij een vraag & antwoord sectie waarin je de antwoorden vindt op de meest gestelde vragen. Klik op de titel of het icoontje om direct naar de sectie te gaan.

Facebook Community Groep

Word lid van onze groep op Facebook om deel uit te maken van de IslamCursus.eu Community! De kans is groot dat jouw vraag al gesteld is in onze Community!

Facebook Pagina

Like onze pagina om op de hoogte te blijven van de de laatste updates over onze cursussen! Ook verschijnen hier belangrijke nieuwsberichten op. Een pagina die je zeker moet liken!

WhatsApp Hulplijn

Onze Premium studenten kunnen vanaf 2019 contact opnemen met onze WhatsApp hulplijn. Alle andere studenten kunnen zich aanmelden voor de WhatsApp verzendlijst.

YouTube Instructievideos

Op YouTube hebben wij diverse instructievideo’s gepubliceerd. Wil je weten hoe je met ons leerplatform om gaat of hoe je een certificaat kunt bemachtigen? Je leert het hier!

Contacteer ons

Heb je geen antwoord gevonden op jouw vraag in onze V&A-gedeelte, Facebook pagina en groep of YouTube? Scrol dan helemaal naar beneden om contact met ons op te nemen.

Islam Cursus Leerplatform

IslamCursus.eu bestaat uit twee omgevingen: de algemene informatiewebsite (Islam Cursus Website) en het ICA leerplatform (Islam Cursus Academie).

Islam Cursus Website

De Islam Cursus Website (www.IslamCursus.eu) is de huidige website waar je informatie vindt over al onze cursussen, de blogs kunt lezen en waar onze webinars plaatsvinden. Ook het helpcentrum bevindt zich hier. Na het oriënteren selecteer je een cursus naar wens welke je zal volgen in onze Islam Cursus Academie.

Islam Cursus Academie

Het Islam Cursus Academie platform (ICA) (www.IslamCursus.eu/academie) is de omgeving waar alle cursussen verzorgd worden. Op het ICA log je in in je eigen dashboard om de cursussen te volgen, je voortgang in de gaten te houden en je behaalde certificaten in te zien. Je herkent de academie aan de goudkleurige huisstijl. Je kunt altijd en overal inloggen door rechtsonder op het “inloggen” icoontje te klikken.

Vraag & Antwoord

Alles op een rijtje. Per categorie geordend.

Jouw account

Hoe meld ik me aan?

Je meldt je aan door een account te maken via de cursuspagina. Bij het aanmelden dien je een account te hebben of als je deze nog niet hebt, zal deze worden aangemaakt.

Hoe log ik in op de IslamCursus.eu Academie?

Je logt in door op deze link te klikken of door naar “Inloggen” te gaan rechts boven de website.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Ben je je wachtwoord vergeten? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan via deze link.

Ons leerplatform

Wat zijn de technische vereisten?

Alle IslamCursus.eu cursussen kun je het beste volgen op een computer (desktop), laptop of hoge-resolutie tablet (bijvoorbeeld een iPad met Retina scherm) met een moderne browser zoals Chrome, Firefox, Edge en Safari. Je hebt ook een internetverbinding nodig om toegang tot ons leerplatform te krijgen.

Een instructievideo speelt niet af.

Wij maken altijd gebruik van de modernste technieken: hierom kan het voorkomen dat jouw (verouderde) software of hardware niet in staat is om de video’s af te spelen. Dit zal bij 99% van de mensen echter goed gaan. Je kunt ook je internetverbinding controleren om te kijken waar het probleem ligt. Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact met ons op.

Kan ik ook vanaf mijn mobiel de cursussen volgen?

Ja. Als jouw mobiele apparaat modern genoeg is en een hoge resolutie scherm heeft, kun je eventueel via de “desktop-modus” of horizontale houding van de browser en telefoon onze cursussen volgen. We merken wel op dat het minder praktisch is dan via een laptop, tablet of desktop computer.

Hoe voeg ik een cursus toe aan mijn wenslijst?

Je kunt als je eenmaal een IslamCursus.eu account hebt cursussen via de cursuspagina toevoegen aan jouw wenslijst. Via je Dashboard kun je deze cursussen op een later moment makkelijk terugvinden.

Kan ik mijn organisatie aanmelden bij IslamCursus.eu?

In een enkel gevallen is het mogelijk dat je jouw organisatie kunt aanmelden voor ons platform. Hierbij is het van belang dat je organisatie bekend staat als een zeer grote speler op de markt waarop deze actief is en aan de Islamitische regels voldoet. Lees hier meer over via deze link.

Mogen andere mensen mijn account gebruiken?

Nee. Wie gebruik maakt van IslamCursus.eu gaat ermee akkoord dat alleen deze persoon gebruik maakt van onze platform. Het staat uiteraard wel vrij om notities van onze cursussen te maken en de kennis hierover te delen met anderen.

Ik wil jullie cursussen printen, delen of verspreiden. Mag dat?

Nee. De activiteiten en gegevens van iedere student worden vastgelegd in onze systemen. Ook heeft IslamCursus.eu diverse anti-kopieer beveiligingen geïmplementeerd die het kopiëren of verspreiden van onze content tegengaan. Op alle content op onze website rust tevens auteursrecht. Onze teksten bevatten voor iedere student een uniek tekstcode waaraan we de overtreder kunnen identificeren en traceren. Conform de algemene voorwaarden en privacy statement ben jij als IslamCursus.eu student akkoord gegaan met de gevolgen die bij een overtreding plaatsvinden.  

De IslamCursus.eu Dashboard

Wat is een Dashboard?

De IslamCursus.eu Dashboard is jouw persoonlijke omgeving op ons platform! Vanaf jouw dashboard krijg jij toegang tot je persoonlijke gegevens, je cursussen, wenslijst, certificaten en veel meer!

Hoe kom ik in mijn Dashboard?

Je kunt de Dashboard altijd vinden door op de grote knop rechtsonder het venster te klikken, of door op de computer of laptop te klikken op de “Mijn Dashboard” link rechtsboven.

Onze Cursussen

Hoe meld ik me aan voor een cursus? (dubbel)

Je kunt je aanmelden voor een cursus door in het cursusoverzicht te zoeken naar de gewenste cursus. Je vindt altijd een mogelijk om je voor de cursus aan te melden.

Wordt het cursusaanbod vergroot?

IslamCursus.eu breidt het cursusaanbod maandelijks uit met minimaal twee cursussen.

Waarom zijn jullie cursussen gratis?

IslamCursus.eu biedt zo veel mogelijk cursussen gratis aan omdat wij van mening zijn dat basiskennis gratis moet zijn. Lees hier meer over in onze visie.

Certificaten

Kan ik voor alle cursussen een certificaat ontvangen?

Nee. Wanneer je bij een van onze cursussen een certificaat kunt behalen, staat dat duidelijk aangegeven op de cursuspagina.

Wat is mijn certificaat waard?

Certificaten kunnen uitgegeven worden door iedere organisatie en staan daarom derhalve volgens de Nederlandse wet niet garant voor een minimum kunnen van de student. Wij geven certificaten uit aan onze studenten wanneer zij deze nodig hebben om zich voor een vervolgcursus aan te kunnen melden bij IslamCursus.eu Academie, omdat zij deze nodig hebben om bij een organisatie aan te tonen dat zij een bepaalde kennis bezitten, of omdat het stellen van een doel de student aanzet om beter zijn of haar best te doen om een cursus te behalen.

Eindelijk. Jullie zijn hier eerlijk in.

Natuurlijk! Hier draait het om. Helaas claimen diverse opleidingsorganisaties dat hun “certificaten” onterecht iets waard zijn, met alle negatieve gevolgen van dien. Omdat wij belangeloos zijn en het beste met de Islamitische gemeenschap voor hebben is het onze plicht om dit nogmaals te verduidelijken.

Ik betwijfel de authenticiteit van een certificaat. Hoe controleer ik deze?

Claimt een van onze studenten een certificaat bij ons behaald te hebben maar twijfel je over de authenticiteit hiervan? Stuur dan een email naar validatie@IslamCursus.eu. Je ontvangt dan een bericht van ons terug. Verstuur je email wel vanaf de officiële emailadres van de organisatie die bij ons bekend is. Wij reageren niet op overige aanvragen.

Betalingen en Donaties

Hoe kan ik jullie financieel helpen?

IslamCursus.eu maakt gebruik van geavanceerde technieken om studenten in staat te stellen om (gratis) kennis op te doen. Deze technieken en functionaliteit kost veel geld. Steun jij onze doelen en wil jij ons hierbij helpen? Word dan (vaste) donateur.

Hoe kan ik jullie machtigen?

Wil je een vaste donateur worden en daarmee onze Islamitische Kennis Fonds steunen? Klik dan op deze link.

Tips & Bugmeldingen

Ik heb een (veiligheids)lek of bug ontdekt. Hoe kan ik deze melden?

Heb je een lek ontdekt? Meld het ons dan a.u.b. zo snel mogelijk. We zullen je altijd belonen.

Ik heb een idee voor IslamCursus.eu!

Heb je een idee voor ons? Laat dan zeker iets van je horen! Stuur via het contactformulier een email naar ons. Doen we iets met jouw idee? Dan zullen we je zeker belonen!

Contact

Nog geen antwoord op je vragen?

Pin It on Pinterest