Over Islam Cursus Academie
jouw islamitische campus!

 

Islam Cursus Academie is een jong, dynamisch online kennisplatform welke gevormd wordt door actieve leden binnen de moslimgemeenschap.

Toonaangevende Islamitische organisaties in- en buiten Nederland bieden een of meerdere unieke cursussen aan op ons platform om de cursist te informeren en zodoende de gemeenschap bij te staan.

Naar het voorbeeld van de moslimgemeenschappen in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten heeft nu ook de Nederlandssprekende moslim de mogelijkheid om op professionele wijze essentiële academische kennis op te doen.

 

Doel en doelgroep

Het is ons doel om zoveel mogelijk mensen gratis van betrouwbare kennis te voorzien. Door de laagdrempeligheid van ons platform bestaat ons doelgroep uit haast iedere moslim. IslamCursus.eu biedt een gevarieerd kennisaanbod aan zodat er altijd wel een cursus voor jou tussen zit.

Visie: Gratis Kennis voor iedereen!

Het Islamitische kennisaanbod in Nederland en België beperkt zich vaak tot de grote steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Antwerpen en Brussel. Hoewel in deze regio’s veel moslims wonen vergeet men vaak dat de inwoners van buitengebieden een sterk tekort hebben aan degelijke Islamitische informatievoorzieningen.

Wij willen een zo breed mogelijke groep bereiken en ondersteunen in het opdoen van kennis. Hierbij maken wij geen verschil tussen cursisten uit Hendrik-Ido Ambacht, Heerlen, Paramaribo of Willemstad. Kennis moet voor iedereen bereikbaar zijn waarbij de belangrijkste kennis gratis tot hun beschikking moet zijn.

Wij trachten dit doel onder meer te verwezenlijken door het organiseren van (online) cursussen, workshops en andere diensten aan te bieden met een sociaal en/of educatief karakter in diverse vormen voor uiteenlopende doelgroepen.

Wij zijn er voor jou

Het team van Islam Cursus Academie stelt zich beschikbaar voor mensen als jij. Om dit professionele platform in de lucht te houden is €6000 nodig per jaar. Wij zijn er voor jou. Jij ook voor ons? Verricht dan a.u.b. een eenmalige donatie of vul een machtigingsformulier in om ons doorlopend bij te staan.

Moge Allah iedereen die een steentje bijdraagt aan dit platform bijstaan.

Pin It on Pinterest