Word instructeur bij Islam Cursus Academie!

Wil je zoveel mogelijk moslims bereiken en tegelijkertijd de exposure van jouw eigen organisatie of platform vergroten?
Bied dan een cursus aan via Islam Cursus Academie. Ons team, bol van expertise, staat voor jullie klaar!

Ontdek je potentieel

Inspireer studenten

Help zoekende studenten met hun kennis, zorg ervoor dat de moslimgemeenschap beter in staat is om voor zichzelf te zorgen en tel uit je zegeningen!

Bied ondersteuning

Maak gebruik van jouw kennis om je achterban op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen. Samen komen we er uit!

Naamsbekendheid

Met op termijn ruim 30 exclusieve cursussen die onze studenten op ons platform kunnen volgen hoef je niet lang te wachten om bekender te worden bij jouw achterban.

Exceptionele kansen

Miljoenen potentiële studenten

Met actieve promotiecampagnes in Nederland, België, de Nederlandse Antillen en Suriname in combinatie met onze gratis aanbod verwachten wij ieder jaar honderdduizenden studenten te kunnen helpen.

Zet je bedrijf op de kaart

Wij verwachten in 2019 een van de bekendste Islamitische organisatie te worden van het Nederlands taalgebied. Omdat wij alle instructeurs op verschillende manieren promoten zullen jullie de vruchten hiervan plukken.

Alleen de beste instructeurs

ICA staat niet alle organisaties toe om een cursus op ons platform aan te bieden. Alleen geselecteerde, bewezen en pro-actieve organisaties die hierom bekend staan komen in aanmerking om op ons platform te verschijnen.

Onze werkwijze

1: ICA benadert een instructeur, organisatie of bedrijf
Ben jij een leidende macht binnen jouw werkveld? Dan is de kans groot dat ICA jouw benadert.

Voor onze cursussen zijn wij op zoek naar kwalitatieve, pro-actieve organisaties die zich na een eenmalige inzet voor ons platform, blijvend kennis willen overdragen aan onze achterban.

Doceer een vak waar jullie goed in zijn. Tienduizenden studenten staan te happen om  kennis op te doen. Wij zorgen ervoor dat zij daartoe in staat zijn. Met onze handvatten en documenten kun je je eigen cursus inrichten; wij zorgen ervoor dat de cursus voldoet aan onze kwaliteitseisen.

Organisaties die niet door ICA zijn benaderd kunnen een toetsingsaanvraag indienen via instructeurs@islamcursus.eu.

Na een kennismaking met onze website, platform en de informatie op deze pagina zal jouw organisatie ons informeren over jullie wens om al dan niet op ons platform te verschijnen. Wij verwachten dat ICA binnen 8 werkdagen een antwoord heeft ontvangen om de vervolgstappen in gang te zetten.

2: Inhoudelijke overhandiging instructeursdocumenten

Hebben jullie interesse in de unieke mogelijkheid om een cursus samen te stellen op ICA? Dan zullen wij een aantal inhoudelijke documenten naar jullie opsturen over de opzet van de cursus en de overige mogelijkheden.

Logo aanleveren. 800×400 of als origineel naar info@islamcursus.

 

3: Intentieverklaring & samenstelling cursus

Wanneer jouw organisatie zich wilt inzetten voor ons platform zal een intentieverklaring worden getekend door beide partijen waarin de afspraken worden vastgelegd. Deze verklaring zal bindend zijn voor de duur van minstens een jaar en zal stilzwijgend worden verlengd met telkens drie maanden totdat een van de partijen de overeenkomst ontbindt. Hierbij geldt een opzegtermijn van drie maanden. Van beide organisaties wordt verwacht dat zij zich inspannen om de cursus in goede banen te leiden: zelfs wanneer de cursus al is opgeleverd.

Start inrichting cursus

Tegelijkertijd ontvangt jouw organisatie alle benodigde documenten die nodig zijn om een cursus op ons platform samen te stellen.

Structuur van de cursus.

ICA verwerkt informatie organisatie

ICA zal vanaf dit moment alle cursusinformatie op de site tonen, de logo van de organisatie plaatsen op de website, cursusoverzicht en andere media.

 

4: Testfase, publicatie & marketing

Wanneer de cursus wordt opgeleverd aan ICA zal alle informatie intern worden gepubliceerd.

Aanvankelijke oplevering

Na de eerste oplevering zal worden gecontroleerd of de inhoud van de cursus voldoet aan de verwachting en de gemaakte afspraken. Tegelijkertijd zal een testpanel van 10 geselecteerde studenten de cursus doorlopen om eventuele verbeteringen door te geven aan de organisatie.

Uiteindelijke oplevering

Na een eventuele uiteindelijke oplevering waarin de cursus reeds uitvoerig is gecontroleerd door ons testpanel zullen medewerkers van ICA de cursus doorlopen en eventuele laatste aanpassingen doorvoeren. Tijdens dit proces zullen academische studenten en mensen van kennis worden benaderd waar nodig.

Marketing

Nadat de cursus is goedgekeurd overhandigt ICA marketingdocumenten aan de organisatie om de cursus onder de eigen achterban te promoten. De organisatie ontvangt tevens gratis flyers.

ICA zorgt er ook voor dat promotiecampagnes op de sociale media zullen plaatsvinden en dat onze abonnees op de hoogte worden gebracht van de nieuwe cursus.

Samen zorgen we ervoor dat de cursussen veelvuldig worden doorlopen. ICA en de organisaties onderhouden nauw contact.

Nieuwsbrief. Blog. Promotie Blog maken op eigen site. Promotie.


U kunt zes maanden na de publicatie van de cursus aanspraak maken op de websitecheck. 

Iedere organisatie krijgt eens per jaar een gratis websiteoptimalisatiepakket. Website wordt gecontroleerd. Tips. Sneller. Beter google.


Pin It on Pinterest