Gratis Webinar

Huwelijksproblemen & Islam

Tijdens de gratis webinar “Huwelijksproblemen & Islam” van IslamCursus.eu leer je in 5 stappen hoe je de meest voorkomende problemen in een huwelijk kunt behandelen.

Meld je SNEL aan! ● Maximaal 250 aanmeldingen

Meld je SNEL aan!

Max. 250 PLAATSEN

Algemene informatie

Instructeur: Melissa Drosten

Ir. Melissa Drosten is psychologisch arts en heeft een Islamitisch praktijk welke zich richt op het behandelen van de meest gangbare huwelijksproblemen. De ideale persoon dus om de webinar te verzorgen!

Beperkt aantal plaatsen

Om iedereen die zich aanmeldt voor onze webinar voldoende aandacht te geven tijdens de webinar zullen we niet meer dan 250 aanmeldingen accepteren. Meld je dus snel aan!

Datum & Tijd

De webinar vindt plaats op:
15 januari 2019
19:00 (CET)

Aftellen tot de webinar

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

In 3 simpele stappen…

Aanmelden

Stap 1

Wil je onze webinar volgen? Meld je dan aan via de knop “aanmelden“. Je ontvangt van ons dan een bevestigingsmail. Vergeet niet om de datum te noteren in je agenda en je vrienden uit te nodigen.

Volg de webinar

Stap 2

Je krijgt twee uur voordat de webinar begint per email een herinnering met de code die je nodig hebt om onze webinar-pagina te bezoeken. Vul de code in op de website en je doet mee!

Pluk de vruchten

Stap 3

Als de webinar afgelopen is en iedereen geholpen is met zijn of haar problemen, wordt het tijd om de opgedane kennis in praktijk te brengen. We horen graag van je wat jij ervan hebt geleerd en wat je voor anderen hebt betekend.

Wat zul je leren?

Naar jezelf ljijen

Arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia

Learn More

Pre Run - Aug 16

Arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia

Learn More

Wat is een webinar?

Een IslamCursus.eu webinar is een online seminar (college) waarbij de studenten live mee kunnen kijken en interactief zijn met onze instructeurs, door bijvoorbeeld vragen te stellen via het reactieplatform. Islamitisch gezien bieden onze webinars tevens een uitkomst voor vele problemen waarmee onze studenten te maken krijgen. Fysiek aanwezig zijn bij lessen is voor veel mensen niet mogelijk omdat ze buiten de Randstad wonen, aan een beperking leiden. Je kunt nu dus on-demand vanaf elke locatie, waar dan ook ter wereld en op ieder apparaat meedoen! IslamCursus.eu is mede hierom jouw online campus!

Aanmeldformulier Webinar

9 + 9 =

Pin It on Pinterest